Wednesday, 3 December 2014

Segmen : Zaman Persekolahan

Klik banner utk joinn


Saya pilih no 8 . Ingat lagi masa form 3 asyik kena tegur je dengan ustazah sebab bercakap. Memang automatik mase Pai bercakap. kesian ustazah duk mengajar. Naik f4 ni lebih pasif sikit kelas sebab agak pasif kecuali masa sivik. .Ahahaha. memang bising. lagi2 chinese. Tapikan kalau dah mereka rasa nk tidur, mesti tidur berjemaah. senyap je la. lain pulak budak depan ak, setiap nota dorg salin. Baguss!! keep it up. masuk waktu kimia, jangan cakap la. pelbagai aksi tidur aku tengok. yang duk depan pun boleh tertidur kt. Tips aku kalau mengantuk carilah sesuatu yang blh diketawakan, ikut lah. apa2 sekali pun. tengok dorg tidur pon lawak. Ehehe. kacau kawan sebelah blh. ececece. kantoi ngn cikgu xthu. okey terbagi tips pulak. Sorry2. 

13 comments:

  1. Replies
    1. Hahah. msti malu, nk cover plk tu . :3

      Delete
  2. kitorang lari dr kelas je senang..hahaha...kejam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kejam. .Salah stu cara mudah. hahaha D

      Delete
  3. Sama gk no 8. Selalu kena tegur ngan ustazah :3

    ReplyDelete
  4. hhaha. zaman sekolah memang Wardah pun kuat tidur. haha. singgah sini http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  5. ana pon no 8 gak. pastu siap exchange notes lagi sembang2 gosip2 atas note tu. pd hal cikgu kt dpn tgh ngajar. hahaha. gud luck sha! ;)


    ReplyDelete
  6. gudluck!

    jom singgah sini pulak :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama n done follow #594 :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  8. hyee cik belbel datang, terima kasih join segmen cik balqis
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    time cik belbel kat kelas dulu, time bdk kelas tidur kita org pedajal amek gambar dia, wakakaka

    ReplyDelete
  9. tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
    Senarai Pemenang Segmen

    ReplyDelete