Monday, 22 December 2014

Entry Sedih :'( #GetwellsoonTaehyung

Assalamualaikum 


Annyeong dan Hai. Turut sedih pulak hari ni. Fanatic kah aku? Perkenalkan . ..

Ini Taehyung a.k.a V of BTS

Entah kenapa, rasa sebak pulak bile tengok dia nampak lemah sgt kat trb in Thailand. Dy paksa jugak senyum even dy penat. Nampak sangat dia menahan kesakitan. 
Salah sorang ahli pulak dikatakan pengsan selepas konsert. Ak faham, idol ni letih and mereka terpaksa jugak tahan. sebab tu dah kerja dorang tapi. . .

:"( 
Tak leh tgk dh Perangai Alien dy 

#GetWellSoonTaehyung :D

Wednesday, 3 December 2014

Segmen : Zaman Persekolahan

Klik banner utk joinn


Saya pilih no 8 . Ingat lagi masa form 3 asyik kena tegur je dengan ustazah sebab bercakap. Memang automatik mase Pai bercakap. kesian ustazah duk mengajar. Naik f4 ni lebih pasif sikit kelas sebab agak pasif kecuali masa sivik. .Ahahaha. memang bising. lagi2 chinese. Tapikan kalau dah mereka rasa nk tidur, mesti tidur berjemaah. senyap je la. lain pulak budak depan ak, setiap nota dorg salin. Baguss!! keep it up. masuk waktu kimia, jangan cakap la. pelbagai aksi tidur aku tengok. yang duk depan pun boleh tertidur kt. Tips aku kalau mengantuk carilah sesuatu yang blh diketawakan, ikut lah. apa2 sekali pun. tengok dorg tidur pon lawak. Ehehe. kacau kawan sebelah blh. ececece. kantoi ngn cikgu xthu. okey terbagi tips pulak. Sorry2.