Friday, 19 June 2015

Yeay dapat duit Raya !

Assalamualaikum.

Selaku orang tua yang tidak diberi duit raya saya amat berbangga kerana menang wang saguhati RM10 dari GA bicara Mummy . Hahaha. 

Terima kasih :D 

Tak sangka menang.

Alhamdulillah. Even baru 2 hari puasa, dh dapat duit raya. Maju kan patik. 

                                                               -GA-

BTS - Let Me Know !

Assalamualaikum


On top of this ending tune
I am standing here alone
Now tell me
That it’s over, let me know
Suddenly, rain wells up in my eyes
You well up, I see you even when I breathe
Love blooms like cherry blossoms but burns and becomes ashes
Hey girl I know, the conclusion you made by yourself
Your hand, your body, your body heat that was hotter than the equator
I’m still here, on repeat on top of the disappeared tune
I’m turning by myself on top of this music that has ended
On top of this ending tune
I am standing here alone
Now tell me
That it’s over, let me know
Girl let me know
Girl let me know
Although I already know everything is over
Although you’re over me
Girl let me know
Girl let me know
Girl let me know
Tell me something
I just wanna know
I just wanna know
My lingering feelings are trying to withstand the end
So please tell me something, girl let me know
The promises we made disappeared with the time we spent together
The dominos have fallen with our breakup
Like Juliet and Romeo
Did I like you too much?
The heat between me and you won’t cool down
Now I look back at the film with you
Too early to do anything by thinking of you
You took away my stars at night, my sun at day
Only leaving me with the darkness of a single cold cloud
If there are hellos, then there’s bound to be goodbyes? Never ever
I don’t care about that, I don’t want to stick to that
I’ll turn away, hypnotizing myself
On top of this ending tune
I am standing here alone
Now tell me
That it’s over, let me know
Girl let me know
Girl let me know
Although I already know everything is over
Although you’re over me
Girl let me know
Girl let me know
Girl let me know
Tell me something
I just wanna know
I just wanna know
My lingering feelings are trying to withstand the end
So please tell me something, girl let me know
Maybe we’re all just a bunch of fools
Everyone lives with a love that has come to an end
It’s not that I still have feelings for you
I know we can’t work out
But why does it feel like I’m having indigestion?
As if my insides will explode, cries come up my throat, making me throw up
In my imagination, I fight with you, make up with you and understand you
Your hand gestures, your eyes, they are faded but not gone
Why won’t it go away?
Why won’t it go away?
Why won’t it go away?
Girl let me know
Girl let me know
Although I already know everything is over
Although you’re over me
Girl let me know
Girl let me know
Girl let me know
Tell me something
I just wanna know
I just wanna know
My lingering feelings are trying to withstand the end
So please tell me something, girl let me know
Cr: To the owner
Please let me know if i make u mad.
Let me know what is my mistake.

Friday, 5 June 2015

TRB in Malaysia #TeamMereput T T


Assalamualaikum . .

CR To The Owner

Oh, pada tengah hari yang indah ini, saya dengan sepenuh hati mereputkan diri sebab kecewa dan sangat berduka cita . Sungguh ku sadiss buat masa sekarang. #6June . Lepas ni akan ku lupakan perasaan. 

FYI, Army semalaysia sangat kegembiraan sekarang sebab breath in the same air with our idollllll. . BTS . Sape tak gembira kan, boleh jumpe orang yang kita minat. Tapi, dapatku rasakan yang semakin hari semakin diriku obses terhadap BTS .

Haha *fake

Sekejap aku tengok post orang yang pergi konsert aku rasa down then proses pereputan berlaku, while kalau tengok post2 team mereput yang positive aku rase emosi stabil sikit. Aku xde la sampai tahap tumbuk2 bantal, mengamuk sakan sampai habis perkakas kat rumah sampai hancur. 

Cuma, sometimes, rasa kecewa, sadis tu muncul. Rasa cam xmature. Sedangkan tahu tempat macam ni lah ada maksiatnya, And, mengagung-agungkan idol lagilah xde faedah.Tambah dosa ada lah.

Tapi, selama aku kenal BTS aku tahu yang masih ada kesempatan untuk aku berusaha untuk capai kejayaan sama seperti mereka. Bukan maksud nak jadi artis, tapi sekadar capai matlamat hidup kan. Dan usaha mereka memang xputus2 . Menggembirakan Army mereka.

Mereka menang dekat k chart for the 1st time tu pun lepas 3 tahun debut. Cube bayangkan lah usaha mereka. biarpun xpernah menang. Haha. Aku minat sebelum mereka femes pon lagi :V 

Reaction setiap kali tgk post Army yang pergi TRB ^^


P/s: Ni mungkin entry luah perasaan. Haaha. Moral of the stroy, orang yang matang bijak kawal emosi. So aku memang xmatang untuk kawak emosi sehabis baik. Oleh itu aku terjebak dgn TEamMereput . Hahaha. Mohon cepat kembali untuk tidak mereput . Secepat mungkin!

Greeting ~


Hello Session. Fans yang terpilih dapat sign